Câmpurile noastre

Se spune că ești ceea ce mănânci. Noi spunem că tu meriți numai mâncare de calitate. Ne-am stabilit misiunea de a găsi, pe pământ sau sub ape, ingrediente cu valori nutriționale superioare și cu gust excelent. Mâncarea de calitate, făcută cu ingrediente de calitate, nu are nevoie de introducere și simțim că trebuie spus acest lucru ori de cate ori este nevoie.

De pe plaiuri oneste și trudite de fermieri muncitori, vă aducem gustul și bucuria de care aveți nevoie, fară arome, coloranți sau antioxidanți artificiali. Natura nu are nevoie de Monoglutamat de sodiu sau de zahăr rafinat pentru a străluci și nici noi. Ingredientele noastre de bază provin doar din Uniunea Europeana (cât se poate de mult din Romania). Noi nu folosim ulei de palmier sau ingrediente provenite din organisme modificate genetic și nici nu ne propunem vreodată să le includem în produsele noastre.

Suntem sinceri în misiunea noastră de a căuta ingrediente naturale și gustoare, de a îmbina arome într-un mod cât mai inovativ, pentru a avea ce e mai gustos din natură. Închide-ți ochii, gustă pufuleții noștri bio și lasă-te în seama plaiurilor noastre oneste și pline de gust.

Our fields
©2022 HONEST FIELDS EUROPE
Web design : Light Pixel