Premii

În decembrie 2019 am avut plăcerea să participăm la târgul internațional SIAL organizat în Abu Dhabi, împreună cu partenerii noștri de la compania Golden for Drug and Trade. Ca urmare muncii noastre asidue și devotamentului spre a inova, am fost onorați să fim câștigătorii marelui premiu al târgului internațional, respectiv Premiul de Aur pentru Inovație pentru produsul nostru – Pufuleți ecologici cu Alge Afumate scoțiene și sare de mare. Algele intens afumate, cu gustul lor desăvârşit, au cucerit inimile specialiștilor ce au analizat și au votat acordarea premiilor, după un lung proces de decizie, la fel cum și noi am fost cuceriți de ideea de a crea un produs nou și gustos de interesant.
Cu fiecare produs pe care îl realizăm, dorim să vă împărtășim dumneavoastră frumusețea pe care natura o posedă și suntem mândri că nu suntem singuri în aceasta provocare. Pe această cale dorim să mulțumim partenerilor noștri pentru susținerea continuă, cât și juriului și organizatorilor târgului internațional SIAL Abu Dhabi pentru un eveniment cu adevărat memorabil. Suntem siguri și încrezători că acest premiu prestigios este doar primul din multele ce vor urma și urmărim cu mare interes să dezvoltăm și alte produse gustoase și premiate în anii ce vor urma.

Acceptând marele premiu înmânat de către juriul târgului internaţional SIAL Abu Dhabi – Silviu Chiosea (CEO Honest Fields Europe) împreună cu prietenul și partenerul nostru, Dl. Khaled Khatib (CEO Golden for Drug and Trade).

Awards
©2022 HONEST FIELDS EUROPE
Web design : Light Pixel